Tarieven

Zelfstandige make-up artiest met 36 jaar ervaring, btw vrijgesteld!


Waarom een professional inhuren?

Van een professionele grimeur kan u minstens een gemiddelde van 10 compleet geschminkte gezichten per uur verwachten! Mijn gemiddelde is 13-15 op rustig tempo.

Ik schmink zonder voorbeelden en kan bij ieder verzoek een mooi gezichtje toveren steeds weer aangepast aan het kind. Gezichtsvorm, haarlijn en kleur, lievelingskleur en kledingkleuren zijn mijn leidraad.

Bovendien werk ik met cosmetisch goedgekeurde materialen en geen schmink goedgekeurd onder de speelwarenwet. Het grote verschil daarin is dat mijn schmink PH neutraal is en geen allergie kan veroorzaken. De schmink wordt ieder jaar vervangen en alleen door mij gebruikt onder hygienische omstandigheden. Een ziek kind schmink ik dan ook niet.


Waar vind u mijn studio?

Mijn gezellige studio kunt u vinden in knusse dorpje Wortel nabij Hoogstraten.

Er is voldoende parkeerplaats aan het begin van onze zijstraat met 6 huizen. Wij zijn het één na laatste huis


UNIEKE TEVREDENHEIDSGARANTIE

Ik bied iets unieks. Omdat ik in de 36 jaar dat ik dit werk te mocht doen nog nooit ontevreden klanten heb gehad durf ik een tevredenheidsgarantie te geven. Bent u ontevreden en was de service die ik bied niet volgens afspraak dan krijgt u uw geld terug. Als leidraad daarbij hanteren wij natuurlijk onze algemene voorwaarden.
* Dit is zonder reiskosten en BTW. Reiskosten € 0,40,- per kilometer.(Uitgezonderd: gemeente Hoogstraten + deelgemeentes, Merksplas en Rijkevorsel). Maximale afstand 100 kilometer rondom Hoogstraten. Tarieven zijn met 50% verhoogd na 21.00 uur en tijdens de kerstdagen. Voor twee volle dagen (8 uur) geld 10% korting op de tweede dag.


Wat kost suikerspin?

  Suikerspin bieden wij alleen aan op particulieren feesten, niet op evenementen en alleen in combinatie met grime of tattoos.

 • Wij bieden iets unieks. De klant kan kiezen welke smaken suikerspin hij op zijn stokje wil, keuze uit 6 smaken waarvan hij/zij er tot 3 mag uit kiezen in een suikerspin. Op die manier draaien we tot 40 suikerspinnen per uur.
 • Standaard worden onze suikerspinnen op houten stokken gedraaid!

  En wij bieden nog een extra optie: unicorn suikerspinnen. De suikerspin wordt gedraaid op een led lichtstok en krijgt daardoor mooie kleurtjes, De lichtstok kan nadien nog als toverstokje of lichtzwaard gebruikt worden door de kinderen.

 • Onze machine staat op een prachtige wagen en we hebben alleen nog stroom nodig.

Wat Kosten
Machine met bediener 2 uur € 100,-*
Machine met bediener extra uur € 50,-*
Alleen de kinderen ledlichtstokken als basis voor de suikerspin extra + € 1,50,- per suikerspin op ledstok.
Iedereen ledlichtstokken als basis voor de suikerspin extra + € 60,- per uur= € 220,-* per 2 uur.

Wat kost festival make up en glitterbar?

  Natuurlijk hebben we ook een aanbod voor de tieners en volwassenen!

 • Festivals, evenementen en feesten die meer gericht zijn op tieners of volwassenen kunnen gebruik maken van onze Festival make-up en glitterbar.

Wat Kosten
Festival makeup en glitterbar 2 uur € 100,-*
Extra uur € 50,-*

! Na 21.00 vragen wij 50% extra!

* Dit is zonder reiskosten en BTW. Reiskosten € 0,40,- per kilometer.(Uitgezonderd: gemeente Hoogstraten + deelgemeentes, Merksplas en Rijkevorsel). Maximale afstand 100 kilometer rondom Hoogstraten.

Wat kost een bellypaint?

Een bellypaint wordt altijd vooraf betaald en is dat pas gereserveerd. Geld terug kan onder voorwaarden dat er een dokterbriefje of geboortekaartje overlegd wordt.

Wat Kosten
Standaard bellypaint met professionele fotoshoot zonder ontwerp overleg. € 75,-*
Standaard bellypaint met professionele fotoshoot met ontwerp overleg. € 90,-*
Bellypaint complete romp met fotoshoot met ontwerp overleg € 130,-*
Twee standaard bellies op 30 en 37 weken met fotoshoot met ontwerpoverleg € 150,-*
Groei-serie van 4 paints in het zelfde thema op 4 verschillende tijdstippen bv iedere 6 weken.Met ontwerpoverleg. € 300,-*

* Dit is in onze studio in Wortel.

Wat kost bodypaint?

Wat Kosten
Bodypaint max. 4 uur € 240,-*
Extra uur + € 60,-*
Model vanaf € 150,-*

* Dit is zonder reiskosten en BTW. Reiskosten € 0,40,- per kilometer.(Uitgezonderd: gemeente Hoogstraten + deelgemeentes, Merksplas en Rijkevorsel). U snapt dat wij graag binnen staan tijdens het bodypainten. Bij buiten evenementen dient u zelf een tent en verwarming te voorzien of onze tent erbij te huren en te zorgen voor een electrapunt, kosten 50 euro. Onze tent is niet geschikt voor storm of winterweer. Tarieven zijn met 50% verhoogd na 21.00 uur.

Wat kost make- up?

Feest of avondmake up op afspraak in onze studio kost 20 Euro per persoon.De kosten op locatie ziet u hieronder.

Overdag 1 visagiste
2 uur € 120,-*
3 uur € 180,-*
4 uur € 240,-*
5 uur € 300,-*
6 uur € 360,-*
7 uur € 420,-*
8 uur € 480,-*

* Dit is zonder reiskosten en BTW. Reiskosten € 0,40,- per kilometer.(Uitgezonderd: gemeente Hoogstraten + deelgemeentes, Merksplas en Rijkevorsel). Maximale afstand 100 kilometer rondom Hoogstraten. Tarieven zijn met 50% verhoogd na 21.00 uur. Voor twee volle dagen geld 10% korting op de tweede dag.

Wat kost andere Kunst?

 • Muurschilderingen: Prijs vanaf 100 euro per vierkante meter bij een gladde muur excl. BTW. Materialen en ontwerp inbegrepen. Reiskosten exclusief a 0,40 per kilometer.
 • Raamschilderingen: Prijs afhankelijk van de tekening, vanaf 50 euro excl. BTW
 • Andere kunstwerken (schilderijen, herinneringsdozen of andere creatieve ideeen) zijn over een te komen afhankelijk van grootte en tekening.

Carnaval, communietijd, schoolfeesten, lentefeest, zomermaanden, halloween, sinterklaas en kerst zijn zeer drukke tijden. Zorg dat u ruim van te voren reserveert zodat wij ook u een plaatsje in onze agenda kunnen geven.

Zorg altijd voor een plaats waar wij beschut staan tegen zon, wind en regen en een tafel van minstens 1 vierkante meter ter hoogte van een eettafel


Onze klant is koning, maar ook wij hebben onze grenzen. Leest u ook even onze algemene voorwaarden?

Heeft u nog vragen? kijk eerst even bij FAQ.