Whiz Make- up Academy

Een van mijn passies is lesgeven, kennis doorgeven die ik op gedaan in mijn 35 jaar in het werkveld heb aan de volgende generatie. Ik heb gemerkt dat het niet voor iedereen even gemakkelijk is om iedere week tot in Wortel te komen. Ook heb ik tijdens mijn vele jaren lesgeven gemerkt dat het niet evident is alle info in een cursus te stoppen. Vaak kom je tijd te kort. Mijn oplossing: e-books met echt alle info, tips en tricks die ik maar bedenken kan met begeleidende instructie video's. Heb je toch liever les, alleen of met een paar vriendinnen kan dat natuurlijk ook nog. Lees meer hierover hieronder.

 

Omdat er voor beginnende facepainters weinig tot geen informatie wordt verstrekt over onze wettelijke verplichtingen tijdens opleidingen heb ik dit gedeelte van mijn cursus hier toegankelijk gemaakt voor alle facepainters. Klik hier om het te lezen.

 

bellypaint

Whiz Make- up Academy

Leer jij graag thuis, op je eigen tempo? Whiz Make- up Academy ontwikkelde uitgebreide online cursussen op de volgende gebieden: Kindergrime, Bodypaint, Haarstyling, Make- up (MUA), Theatergrime en Special FX Make- up. in een E-book vorm met begeleidende demo- video's.

 • Cursus 90-105 euro.
 • Alle met persoonlijke begeleiding gedurende 2 jaar.
 • De cursus is inclusief examen en certificaat + website certificering indien alle opdrachten gedaan zijn.

  Meer informatie over de cursussen? klik hier.

  bodypaint op beursen

  Groepsles op locatie

  Op zoek naar een lesgever in grime en schmink technieken? Ideaal voor kleuterjuffen, vakantieweek vrijwilligers, onthaalouders, KLJ, schouts .

 • 4 uur workshop: 280 euro met 8 personen. Iedere persoon extra is 35 euro. Dit is zonder reiskosten en btw.
 • Dag workshop (6 uur): 440 euro bij max. 8 personen, 55 euro per persoon extra exclusief reiskosten en btw.
 • Pro workshop 5 keer 3 uur: 880 euro voor max. 8 personen. Iedere persoon extra is dan 110 euro exclusief reiskosten en btw.
 • Heeft u nog vragen, kijk dan eerst even bij FAQ, klik hier.

  schatbewaarder

  Privé- les

  Werken in een groep is niet iets wat u ligt? Dan bieden wij ook privéles. Deze lessen kosten 175 euro per dag (10.00-16.00 uur). Komt u met twee dan is de prijs 300 euro voor beide samen. Special FX dag- workshop kost 250 euro per persoon en 450 euro voor twee personen. Lesstof in overleg.

  Reserveer een datum