We put the ART in pARTy!

Geen feestje is mij te groot of te klein. Of het nu een verjaardagsfeestje is, een communie, een wijkfeest, een festival of een bedrijfsfeest, ik voeg net dat stukje extra toe voor de kids.

glitter tattoo

Evenementen kindergrime team

Wij bieden u snelle, unieke en hygienische kindergrime . Ik werk samen met goed getrainde professionele grimeurs, geen studenten en wij toveren gemiddeld 13 tot 15 kinderen in een uur om tot hun favoriete superheld of sprookjesfiguur en ook volwassenen mogen op de stoel plaatsnemen. Al onze grimeurs werken uit het hoofd en kunnen zo inspelen op iedere wens en op drukte. Zonder voorbeeldfoto's kunnen wij met toenemende drukte vlot schuiven van een uitgebreidde kat naar een simpelere kat en op die manier de wachtrij sneller wegwerken dan teams die met voorbeeldfoto's werken. Dat is de kracht van de echte professional!

Met meer dan 30 jaar ervaring durf ik iedere uitdaging aan, kleine verjaardagsfeestjes of grote evenementen, ik sta voor u klaar. Leuke foto-momenten en blije kinderen, wat wilt u nog meer?

Alles wat wij vragen van u is beschutting tegen regen en zon en een tafel van minstens 1 vierkante meter en normale hoogte.De rest brengen wij mee.

Heeft u nog vragen, kijk dan eerst even bij FAQ, klik hier.

suikerspin

Unicorn suikerspin

Suikerspin op uw feestje of evenement, altijd een hit bij jong en oud.

Wij maken voor uw gasten kleurrijke Unicorn suikerspinnen met een led-lichtstok erin.

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor de gangbare suikerspin in diverse smaken. Ook daarbij mogen de kinderen tot 3 smaken kiezen in een suikerspin.

Heeft u nog vragen, kijk dan eerst even bij FAQ, klik hier.

Kijk voor meer informatie bij tarieven.

Quicktattoos

Ook kunt u bij ons Quicktattoos

  • Wij werken met de nieuwste innovatie op het gebied van glittertattoo waarbij lijm en sjabloon een geheel vormen en we dus nog sneller kunnen werken, de quicktattoo. Geen pijnlijk verwijderen van de sjabloonsticker meer, geen geklieder met lijmflesjes. Bovendien is het zakje waarin de tattoo komt geheel recyclebaar en beland in de PMD zak.
  • Wij kunnen deze tattoos naar wens in glitter, neon of zwart aanbrengen.
  • En de designs? Net echte tattoos! Hele fijne lijntjes en figuurtjes. Uw klanten zullen ze geweldig vinden!
  • Mits op tijd besteld (4 weken minimaal) kunnen wij deze tattoos ook in uw bedrijfslogo of festival logo laten produceren.
  • Meer animatie gewenst naast onze service?

    Wij zorgen voor een team professionals op het gebied van animeren indien gewenst. Grimeurs, haarartiesten, tattooartiesten, workshopjes, ballondraaiers, dragqueens, vuurshows, goochelaars, wij kennen de créme de la créme op ieder gebied en brengen ze graag mee naar uw feest. Commissieloon: 5% van de offerte.