Mijn talent: bodyart

Als artiest werk ik graag op de huid. Het heeft iets speciaals dat je kunstwerk leeft, beweegt en ademt. Je kunt het niet tijdelijk in de hoek zetten, je moet doorgaan en afmaken waar je aan begonnen bent. Dat geeft dat op de huid werken een unieke uitdaging is.

bellypaint

Bellypaint

Ben jij zwanger en wil je dit op unieke wijze vastleggen? Of zoek je een leuk idee voor een geboortekaartje of een gender reveal? Wat dacht je van een bellypaint. Persoonlijk en op maat gemaakt. Hoe groter de uitdaging hoe liever. Ik kom niet op babyshowers omdat het resultaat altijd minder is. Wil je de zwangere echt een plezier doen geef dan een waardebon cadeau of boek een babyshower in mijn studio. Want eerlijk is eerlijk, mijn beste werk deed ik goed voorbereid in de luxe omstandigheden van mijn studio in Wortel waar het heerlijk vertoeven is. Daar kan ik ook professionele foto's maken in de fotostudio. Dus wil je topwerk, kom naar de studio en geef mij een uitdaging!

Je kunt kiezen uit een

 • standaard belly voor of zij aanzicht
 • een buik/ borsten paint voor of zij aanzicht
 • twee beschilderingen op diverse tijdstippen bijvoorbeeld 30 weken en 37 weken
 • een genderreveal
 • een groei- serie waarbij op de buik bijvoorbeeld een ei wordt gelegd en uitkomt in 4 fases naarmate de buik groeit of een zaadje wordt gepland en groeit tot een bloem.
 • De tarieven vind u via de menubar boven aan de pagina.

  Heeft u nog vragen, kijk dan eerst even bij FAQ, klik hier.

  bodypaint op beursen

  Bodypaint

  Een levend stukje beursstand maakt bodypaint zo uniek. Een steeds veranderend en levend reclame media middel dat klanten naar uw stand laat terug komen, een uitgelezen moment om de klanten aan te spreken over uw product. Wat dacht u van al die gratis reclame door de "selfies" die genomen worden met het model. Een beter communicatiemiddel bestaat er niet. Mijn modellen kunnen ingezet worden als hostess, als flyerverdeler of u kunt ze laten verdwijnen in uw stand. Dit laatste is het zogenaamde camouflagepainten, een bodypaintstijl die uw klanten zal verrassen. Borstbedekking is geen probleem.

  HOT NEWS! Hoofdartiest Jacklyn behaalde in 2021 de 7 de plaats tijdens het wereldkampioenschap bodypainten special FX en is daarmee no 1 van Belgiƫ en no 2 van Europa.

  Heeft u nog vragen, kijk dan eerst even bij FAQ, klik hier.

  Fantasie make- up, feest make- up, avond make- up

  Heeft u een Avondje uit, Leuk feest, halloweenfeestje, gaat u carnaval vieren of wilt u opgedist naar een festival of concert. Ik sta voor u klaar om u helemaal om te toveren.

  Op locatie: Ik hanteer hiervoor mijn minimale tarief van 100 euro, maar dat staat voor twee uur. In die twee uur kan ik 4 mensen omtoveren, dus deel de kosten gerust met een groep. Special FX en reiskosten zijn niet inbegrepen!

  In in mijn studio reken ik 20 euro per persoon voor een half uur, special FX niet inbegrepen