We put the ART in pARTy!

Bodyartstudio Magic Faces

Big Impact op de MOod beurs in Brussel (tijd 4 uur)

Afgelopen september mocht ik deze mooie camouflagepaint maken op de MOod beurs in Brussel. De reacties waren geweldig. Veel klanten wilde graag met mijn model op de foto.

Reactie van de klant:

Hallo Jacklyn,

Ik begrijp dat jullie een mooie beurs georganiseerd hebben, dank hiervoor!

Heb jij nog beeld materiaal gemaakt wat interessant voor ons zou kunnen zijn op social media of zo?

Hartelijke groeten,

Ester Willems, Big Impact.

Europees Bodypaint Festival

Op 20 Augustus 2016 behaalde team Magic Faces de 5 de plaats bij special FX bodypainten tijdens het Europees Bodypaint Festival te Lisse met deelnemers van over de hele wereld.

Winter 2016 Filmmake- up

Als deel van het Guerlain make-up team België stond ik enige malen op de set van Isra en het Magische boek (uit september 2016). BV's zoals Sven de Ridder, Jenne Decleir, Joke Devynck en Rikkert van Dijck bezochten mijn make-up stoel.

.

Pantheralijn op de Batibouw (tijd 2 uur)

Tijdens de Batibouw mocht ik twee dagen lang een van mijn modellen omtoveren tot panter voor de nieuwe dakbedekkingslijn Panthera.

Van de klant kreeg ik hetvolgende bericht:

Cloud 9 Events

Michèle Nomes,

Wij hebben u dit jaar gecontacteerd in verband met onze vraag naar bodypaintmodellen op de stand van onze klant tijdens Batibouw.

De communicatie verliep prima en wij hebben beide dagen professionele modellen mogen ontvangen op onze stand.

Zij waren steeds stipt aanwezig en leverden het werk dat was beloofd.

Zowel wij als onze klant waren aangenaam verrast en hebben enkel positieve reacties mogen ontvangen. Van onze kant dus enkel positieve feedback.

Januari 2016 Palmaers vakhandel bodypaint, tijd 4 uur

In Januari stonden mochten wij een tweetal bodypaints maken voor Palmaers vakhandel.

Lovende commentaren van de klant volgde:

Het was gewoonweg perfect.

Mooie meiden.

Vlot in omgang.

Prachtig gepaint.

Zeer vele en goede reacties op de publiciteit.

Bij deze wil ik al optie nemen voor volgend jaar !!

Proficiat en dank voor alles.

Met vriendelijke groeten

Ivo Palmaers

April 2015 Dongense Face en Bodypaint Wedstrijden

Samen met teamgenoot en hoofdpainter Richard van Der Laan behaalde we een mooie 2 de plaats bij special FX bodypaint.

Januari 2015 Velofollies, 4 uur tijd

In Januari stonden wij bij Cortina op de stand tijdens de Velofollies, de grootste fietsbeurs van Europa! De bodypaints werden an publiek in 2-3 uur gemaakt en vervolgens gingen gegadigden op de foto met de modellen. Een zeer geslaagd concept!

Unieke naamgeschenken & herinneringsdozen

Nieuw bij Magic Faces zijn de handbeschilderde naamgeschenken en herinneringsdozen. Ze worden gemaakt aan de hand van het geboortekaartje of het ontwerp van het kamertje. Ook Peter en meter geschenken zijn mogelijk. Kijkt U eens naar de mogelijkheden door op de foto te klikken.

Elf Fantasy Fair 2013, Facepaint In Progress is 5 jaar op de EFF

Vanwege FIPs 5 jarig jubileum op het gebied van samenwerken met de Elf Fantasy Fair heb ik samen met Peter en Petra Tronser, Peter Mobius, Yvonne Zonnenberg en Gesine Merwedel een tweetal tableau vivants gemaakt.

levend schilderij

Belgium Got Talent 2013

In Mei 2013 kreeg Bodyart Magic Faces een telefoontje van Belgium Got Talent of ze misschien een act met bodypaint zouden kunnen doen. Nu is elke mogelijkheid waarbij we kunnen laten zien dat bodypainten meer dan naakt is, dat bodypainten kunst is, een goede mogelijkheid dus wij namen het aanbod aan. Samen met Dancentrum Jaybees uit Turnhout staken we in twee weken tijd een act ineen en tot onze grote verbazing was de jury enthousiast. Het publiek was echter nog veel enthousiaster want met een publieksscore van maar liefst 89% tijdens de uitzending van de audities waren we een van de hoger scorende acts. Helaas had de jury ver ervoor al bij de callback besloten ons toch af te laten vallen en zaten we niet bij de 32 acts voor de lifeshows. Desalniettemin, zo'n publiekssore geeft de mens moed!

bodypaint

Zomer 2013 werd team Magic Faces uitgenodigd op twee unieke events in Duitsland

Titisee bodypaintfestival in het Zwarte Woud

Op dit festival werden slechts 15 team uitgenodigd. Wij hadden de eer een van de twee niet Duitse teams te zijn. Wij behaalde met onze bodypaint gebasseerd op de Fresco van "der essbare Tieren" in de kloosterkirche am Schwartzwald de vierde plaats.

Streetartfestival Willemshaven

Verder waren we uitgenodigd op het streetartfestival van Willemshaven. Dit festival draait om de prachtige kunst van het straattekenen. Voor het eerst werden hier levende kunstwerken aan toegevoegd in de vorm van bodypaints. Een uniek en verrassend concept. Wij waren een van de 5 teams die daar waren uitgenodigd en het enige niet Duitse team. Een hele leuke ervaring!

bodypaint

Nieuwste boek van Funky faces and friends

facepaint

Jacklyn is een van de 27 artiesten die de eer hadden mee te mogen werken aan het nieuwste boek van de bestsellerreeks Funky Faces and friends. In het weekend van 5 Mei 2012 kwamen al deze artiesten samen op kasteel Auerbach te Duitsland en creëerde ieder 2 step by step designs en 2 masterpieces. De resultaten zijn nu te koop. Klik op de foto om te bestellen.

Ook komt een dezer dagen het nieuwste boek uit van Peter Tronser waarin ook enkele werken van Jacklyn te zien zullen zijn.