We put the ART in pARTy!

Bodyartstudio Magic Faces

Kindergrime op feestjes en events

fotogalerij diashow

kindergrime

Met haar 30 jaar ervaring en zeker in haar functie als hoofddocente grime en bodypaint aan de Schoonheidsschool in Antwerpen en Hasselt kunt U zich voorstellen dat de lat bij Jacklyn hoog ligt.

Zij en haar team werken zonder voorbeelden en spelen in op iedere kinderwens. Geen schmink is eender, voor ieder kind iets nieuws.

En laten we het niet over de snelheid hebben waarmee dit alles gedaan wordt. Geen lopende bandwerk, nee, kunstwerken in recordtijd. U moet rekenen op 13-15 kindjes per uur.

kindergrime

Ook knutselen, eierkoeken decoreren, grazy hair, glittertattoos of stoere zwarte tattoos etc. kunt U Magic Faces laten regelen.

Zo hoeft U zelf alleen maar relaxed toe te kijken hoe de kinderen een fantastische tijd hebben. In overleg stellen wij een grandioos programma voor de kids samen.

U kunt bijvoorbeeld kiezen uit

- Wasknijperpoppetjes maken

- Een mooie armband of ketting maken. Keuze uit 5 kilo zeer diverse kralen

- Kleurplaten

- GSM hangertjes maken

- Wonden maken

- Stevige venetiaanse maskers versieren

- Knutselen met papier of foam

- Borduurdoosjes borduren

- Werken met hotfixsteentjes

- Hartvormige doosjes versieren

- Hartvormige hangers versieren

- Of een knutselkarweitje in overleg

Workshops voor kinderen

Ook kunnen wij workshops verzorgen: kindergrime, ballondraaien of voor het wat oudere kind een heuse make-upparty. Kijk ook eens bij workshops.

Tent

Een eigen plekje voor de kinderen bij een tuinfeest of evenement? Huur onze tent(en) compleet met licht en verwarming. Alleen in combinatie met onze diensten te huren!

Belangrijk!

Plan verstandig. U kunt begrijpen dat wij niet graag niets staan te doen. Laat ons komen na de taart en cadeautjes.

Contant betalen. Zorg dat u voldoende geld in huis heeft voor contante betaling ter plekke, tenzij U het bedrag vooraf over maakt.

Zet ons niet in de volle zon of in de wind. Bij temparaturen onder 18 graden werken wij niet buiten zonder tent & verwarming. Lees zeker onze algemene voorwaarden door!

Algemene Voorwaarden