De kinderanimatie die altijd aanslaat! Kindergrime!

Met haar 30 jaar ervaring en zeker in haar functie als hoofddocente grime en bodypaint aan de Schoonheidsschool in Antwerpen en Hasselt kunt U zich voorstellen dat de lat bij Jacklyn hoog ligt.

Zij en haar team werken zonder voorbeelden en spelen in op iedere kinderwens. Geen schmink is eender, voor ieder kind iets nieuws.

En laten we het niet over de snelheid hebben waarmee dit alles gedaan wordt. Geen lopende bandwerk, nee, kunstwerken in recordtijd. U moet rekenen op 13-15 kindjes per uur.

Tarieven, klik hier

Stuur mij een mail als je een offerte of info wenst

Statement kindergrime.

Graag wil ik hier een statement naar mijn klanten toe maken. Sinds 2017 houd het FOD controle op grimeurs op openbare evenementen. De grime wordt stilgelegd en als de grimeur niet in orde is volgt een verbod verder te gaan. Ik werk al 30 jaar zo hygienisch mogelijk, maar voldoe nu ook aan alle eisen van het FOD. Mijn schmink is nooit ouder dan 1 jaar. Ingredienten etc. kunt u altijd bij mij navragen. Ik kan u en de FOD-controleur ten alle tijden de lijst laten zien met openingsdatums en houdbaarheidsdatums van ieder potje in mijn koffer. Ik werk via Tentoo Payrolservice en ben via hen ook goed verzekerd.

Qua vrijwilligerswerk kiezen we zelf een doel per jaar en houden het daarbij. Tenslotte moet het gas, water en licht ook betaald worden.

Wat doen we nog meer?

Ook knutselen, eierkoeken decoreren, grazy hair, glittertattoos of stoere zwarte tattoos etc. kunt U Magic Faces laten regelen.

Zo hoeft U zelf alleen maar relaxed toe te kijken hoe de kinderen een fantastische tijd hebben. In overleg stellen wij een grandioos programma voor de kids samen.

U kunt bijvoorbeeld kiezen uit

- Wasknijperpoppetjes maken

- Een mooie armband of ketting maken. Keuze uit 5 kilo zeer diverse kralen

- Kleurplaten

- GSM hangertjes maken

- Wonden maken

- Stevige venetiaanse maskers versieren

- Knutselen met papier of foam

- Borduurdoosjes borduren

- Werken met hotfixsteentjes

- Hartvormige doosjes versieren

- Hartvormige hangers versieren

- Of een knutselkarweitje in overleg

Workshops voor kinderen

Ook kunnen wij workshops verzorgen: kindergrime, ballondraaien of voor het wat oudere kind een heuse make-upparty. Kijk ook eens bij workshops.

Tent

Een eigen plekje voor de kinderen bij een tuinfeest of evenement? Huur onze tent(en) compleet met licht en verwarming. Alleen in combinatie met onze diensten te huren!

Belangrijk!

Plan verstandig. U kunt begrijpen dat wij niet graag niets staan te doen. Laat ons komen na de taart en cadeautjes.

Contant betalen. Zorg dat u voldoende geld in huis heeft voor contante betaling ter plekke, tenzij U het bedrag vooraf over maakt.

Zet ons niet in de volle zon of in de wind. Bij temparaturen onder 18 graden werken wij niet buiten zonder tent & verwarming. Lees zeker onze algemene voorwaarden door!

Algemene Voorwaarden

Klik hier voor de diverse tarieven

  • "Beste, Jullie hebben voor ons 2 dagen grime voorzien. We zijn erg tevreden waarvoor dank. Bedankt!"

    Tanja Adriaenssens | Jeugdconsulent Stad Antwerpen
  • "Dag Jacklyn, Na de leuke cursus kindergrime 1 wou ik je even laten weten dat ik nog geïnteresseerd ben in de tweede cursus alsook een extra cursus double loading om die techniek nog wat extra onder de knie te krijgen. Indien u deze in de toekomst nog organiseert dan mag u het mij laten weten. Groetjes, "

    Amber
  • "Hoi Jacklyn, Ondertussen is onze workshop al aan aantal dagen achter de rug. Ik vond het superleuk, en heb er heel wat van opgestoken. Bedankt! Mijn dochtertje heeft ook helemaal de smaak te pakken en ik denk dat ze een moeder-dochter workshop fantastisch zou vinden. Nu is mijn vraag of jij ook zoiets kan organiseren? Groetjes, "

    Ellen

Open map

Go to Top