We put the ART in pARTy!

Bodyartstudio Magic Faces

Bellypaint, kunst op zwangere buiken

fotogalerij diashow

bellypaint

Het is iedere keer weer een genot om een zwangere buik te mogen beschilderen. Het kat en muis spel tussen het ongeboren kindje en mijn penseel.

Jacklyn is nog van de oude stempel, alles uit de vrije hand zoals het een echte kunstenaar betaamd. Ze gebruikt geen carbonpapier wat een blauwe tekening achterlaat op de huid die dagen nadien nog te zien is. Een ander nadeel van carbonpapier is dat het niet mee kan bollen met de buik waardoor je een vertekend beeld krijgt. Free hand all the way!

Daarom kunnen wij ook perfect inspelen op individuele wensen.

Compleet eigen ontwerp of bewerkte foto.

In overleg wordt vooraf een eigen ontwerp gemaakt of kan de foto bewerkt worden. Hieraan zijn eenmaal 15 euro kosten verbonden.

Bellypaint op een babyshower

In onze studio bieden wij de mogelijkheid van een intieme babyshower. De zwangere krijgt een mooie bellypaint of de vriendinnen mogen de buik beschilderen. Onder het genot van een glaasje alcoholvrije cava en wat lekkere hapjes. Daarna samen op de foto. Maximale deelnemers 8 personen.

Ook komen wij op locatie.

Zie voor kosten onder tarieven.

Bellypaint op evenementen

Heeft U zakelijk iets met dikke buiken te maken dan is het zeker leuk om op open dagen, feestelijke openingen, beursen etc. een bellypainter aanwezig te hebben. Snelle bellypaints van een half uurtje zoals onderstaand voorbeeld.

bellypaint

3D echo

bellypaintbellypaint

Wij willen U zeker wijzen op de mogelijkheid een 3D echo van Uw kindje te laten maken. Deze kunnen wij weer omzetten in een bellypainting.

Originele naamsgeschenken

kraamcadeaus, geboortegeschenken, herinneringsdozen

Cadeautip: Wij handbeschilderen ook originele kraamcadeaus, babyshowergifts en herinneringsdozen !