Zwanger? Bellypaint! Volledig veilige en unieke herinnering! Bellypaint!

U bent zwanger en wilt dit moment vastleggen of u bent op zoek naar een uniek geboortekaartje? Denk dan eens een een bellypaint, uniek en op maat gemaakt en veilig voor u het ongeboren kindje.

Een bellypaint is als een kat en muis spelletje met het ongeboren kindje. U zult zien dat het op het penseel gaat reageren wat een leuke interactie geeft.

Ik ben zelf gediplomeerd studiofotograaf en beschik over een volledige professionele studio. Foto's zitten bij de prijs in. U krijgt ze alle op een dvd en 2 bewerkte foto's als extraatje.

Ik ben nog van de oude stempel, alles uit de vrije hand zoals het een echte kunstenaar betaamd. Ik gebruik geen carbonpapier wat een blauwe tekening achterlaat op de huid die dagen nadien nog te zien is. Een ander nadeel van carbonpapier is dat het niet mee kan bollen met de buik waardoor je een vertekend beeld krijgt. Free hand all the way!

Daarom kunnen wij ook perfect inspelen op individuele wensen.

Tarieven, klik hier

Stuur mij een mail als je een offerte of info wenst

Cadeautip: geef eens een bellypaintcadeau, vraag naar onze cadeaubon.

Compleet eigen ontwerp of bewerkte foto.

In overleg wordt vooraf een eigen ontwerp gemaakt of kan de foto bewerkt worden. Hieraan zijn eenmaal 15 euro kosten verbonden.

Bellypaint op een babyshower

In onze studio bieden wij de mogelijkheid van een intieme babyshower. De zwangere krijgt een mooie bellypaint of de vriendinnen mogen de buik beschilderen. Onder het genot van een glaasje alcoholvrije cava en wat lekkere hapjes. Daarna samen op de foto. Maximale deelnemers 8 personen.

Ook komen wij op locatie.

Zie voor kosten onder tarieven.

Bellypaint op evenementen

Heeft U zakelijk iets met dikke buiken te maken dan is het zeker leuk om op open dagen, feestelijke openingen, beursen etc. een bellypainter aanwezig te hebben. Snelle bellypaints van een half uurtje zoals onderstaand voorbeeld.

bellypaint

3D echo

bellypaintbellypaint

Wij willen U zeker wijzen op de mogelijkheid een 3D echo van Uw kindje te laten maken. Deze kunnen wij weer omzetten in een bellypainting.

Originele naamsgeschenken

kraamcadeaus, geboortegeschenken, herinneringsdozen

Cadeautip: Wij handbeschilderen ook originele kraamcadeaus, babyshowergifts en herinneringsdozen !

  • "Beste, Jullie hebben voor ons 2 dagen grime voorzien. We zijn erg tevreden waarvoor dank. Bedankt!"

    Tanja Adriaenssens | Jeugdconsulent Stad Antwerpen
  • "Dag Jacklyn, Na de leuke cursus kindergrime 1 wou ik je even laten weten dat ik nog geïnteresseerd ben in de tweede cursus alsook een extra cursus double loading om die techniek nog wat extra onder de knie te krijgen. Indien u deze in de toekomst nog organiseert dan mag u het mij laten weten. Groetjes, "

    Amber
  • "Hoi Jacklyn, Ondertussen is onze workshop al aan aantal dagen achter de rug. Ik vond het superleuk, en heb er heel wat van opgestoken. Bedankt! Mijn dochtertje heeft ook helemaal de smaak te pakken en ik denk dat ze een moeder-dochter workshop fantastisch zou vinden. Nu is mijn vraag of jij ook zoiets kan organiseren? Groetjes, "

    Ellen

Open map

Go to Top