We put the ART in pARTy!

Geen feestje is ons te groot of te klein. Of het nu een verjaardagsfeestje is, een communie, een wijkfeest, een festival of een bedrijfsfeest, wij voegen net dat stukje extra toe voor de kids.

glitter tattoo

Kindergrime

Wij bieden u snelle, unieke en hygienische kindergrime .Onze goed getrainde professionele grimeurs toveren gemiddeld 13 tot 15 kinderen in een uur om tot hun favoriete superheld of sprookjesfiguur en ook volwassenen mogen op onze stoel plaatsnemen. U kunt ons iedere woensdagmiddag vinden bij de MC Donalds in Merksem waar wij de gasten verwennen met een mooie schmink. Met 30 jaar ervaring durven wij iedere uitdaging aan, kleine verjaardagsfeestjes of grote evenementen, wij staan voor u klaar. Leuke fotomomenten en blije kinderen, wat wilt u nog meer?

Heeft u nog vragen, kijk dan eerst even bij FAQ, klik hier.

suikerspin

Unicorn suikerspin

Suikerspin op uw feestje of evenement, altijd een hit bij jong en oud.

Wij maken voor uw gasten kleurrijke Unicorn suikerspinnen. De machine is in gemeente Hoogstraten en omgeving ook zonder bediener te huren voor prive feestjes. Wij hebben ook suikerspin met natuurlijke smaak en kleurstoffen.

Heeft u nog vragen, kijk dan eerst even bij FAQ, klik hier.

Kijk voor meer informatie bij tarieven.

Glittertattoos, Grazy hair en Festival hair

Ook kunt u bij ons glittertattoos en Grazy hair huren.Een leuk altenatief of een mooie aanvulling op grime. Bij festival hair versieren we het haar met kleur, glitter en vlechtwerk Bij Grazy hair zijn het gekleurde haarstrengen, bloemen en pijpenragers.

Meer animatie gewenst?

Wij zorgen voor een team professionals op het gebied van animeren indien gewenst. Grimeurs, haarartiesten, tattooartiesten, suikerspin, workshopjes, ballondraaiers, dragqueens, vuurshows, goochelaars, wij kennen de créme de la créme op ieder gebied en brengen ze graag mee naar uw feest. Commissieloon: 10% van de offerte.