Doe activiteiten

In onze gezellige studio in Wortel organiseren wij activiteiten voor maximaal 8 personen. Denk dan aan kinderfeestjes, babyshower, Zwangerschapsverwendag, vrijgezellen pre party, workshops en cursussen.

verjaardagsfeestje

kinderfeestjes

Uw kind is jarig en u bent op zoek naar een leuk feestje? Natuurlijk kunt u ons inhuren bij u thuis met schmink, glittertattoos, unicorn suikerspin, workshops of knutselen maar wij bieden ook leuke formules in onze studio voor maximaal 8 kinderen. Alles wat u hoeft te doen is de taart mee te brengen en wij verzorgen de rest. U kunt kiezen tussen de Face Off Challenge, Zombiewalk (grimeworkshops) of een makeup feestje. Maar ook knutselfeestjes en sieradenworkshops organiseren wij. In overleg maken wij er een topfeestje van helemaal toegespitst op uw kind.

zwangere buik

Babyshower en zwangerschapsverwendag

Zwangerschaps verwendag

Op zoek naar een leuk cadeau idee voor jouw zwangere vrouw, vriendin, dochter of schoondochter. Boek haar een zwangerschaps verwendag. We beginnen met haar en make-up, dan een heerlijke lunch, vervolgens een prachtige bellypaint en eindige de dag met een geweldige fotoshoot. Dat is nog een in het middelpunt staan.

Babyshower

Op zoek naar een locatie waar je met een kleine groep (max 8 personen) een babyshower voor je dochter of vriendin kunt houden, met hapjes, cava (alcoholvrije) en als verassing een bellypaint en fotoshoot? Neem dan eens contact met ons op. Wij regelen alles.

Workshop schminken

Vrijgezellen pre party, bachorlerettes pre party

Bachelorsparty of bacheloretteparty en op zoek naar iets leuks om de avond mee te starten. Boek een workshop voor max 8. personen bij magic faces. Een workshop makeup, grimeren of misschien wel bodypainten. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Workshops op grime gebied

Wij organiseren ook workshops voor 8 personen in de studio. Kijk hieronder naar de volgende startdata's. Maar een workshop op maat in de studio of op locatie is zeker ook mogelijk.

Workshops

aantal lessen Workshop prijs startdatum
5 Kindergrime, max 4 personen 110 7 september, 19.00 uur
5 Make up, max 4 personen. 110 10 september, 19.00 uur
1 Makeup boven 40, max 4 personen 30 25 juli, 13.00 uur
1 Leuke vlechtkapsels, max 4 personen 30 29 augustus, 13.00 uur
... ... ...