Doe activiteiten

In mijngezellige studio in Wortel organiseer ik activiteiten voor maximaal 8 personen. Denk dan aan Kinderfeestjes, Babyshower, Zwangerschapsverwendag of een Vrijgezellen pre party.

verjaardagsfeestje

kinderfeestjes

Uw kind is jarig en u bent op zoek naar een leuk feestje? Natuurlijk kunt u mij inhuren bij u thuis met schmink, glittertattoos, unicorn suikerspin, workshops of knutselen maar ik bied ook leuke formules in mijn studio voor maximaal 8 kinderen. Alles wat u hoeft te doen is de taart mee te brengen en ik verzorg de rest. U kunt kiezen tussen de Face Off Challenge, Zombiewalk (grimeworkshops) of een makeup feestje. Maar ook knutselfeestjes en sieradenworkshops organiseren wij. In overleg maak ik er een topfeestje van helemaal toegespitst op uw kind.

zwangere buik

Babyshower en zwangerschapsverwendag

Zwangerschaps verwendag

Op zoek naar een leuk cadeau idee voor jouw zwangere vrouw, vriendin, dochter of schoondochter. Boek haar een zwangerschaps verwendag. We beginnen met haar en make-up, dan een heerlijke lunch, vervolgens een prachtige bellypaint en eindige de dag met een geweldige fotoshoot. Dat is nog een in het middelpunt staan.

Babyshower

Op zoek naar een locatie waar je met een kleine groep (max 8 personen) een babyshower voor je dochter of vriendin kunt houden, met hapjes, cava (alcoholvrije) en als verassing een bellypaint en fotoshoot? Neem dan eens contact met mij op. Ik regel alles.

Workshop schminken

Vrijgezellen pre party, bachorlerettes pre party

Bachelorsparty of bacheloretteparty en op zoek naar iets leuks om de avond mee te starten. Boek een workshop voor max 8. personen bij magic faces. Een workshop makeup, grimeren of misschien wel bodypainten. Vraag gerust naar de mogelijkheden.