We put the ART in pARTy!

Trouwstyling: Een team dat de hele dag bij u blijft en er voor zorgt dat u de mooiste fotos krijgt of een geweldige video. U hoeft nergens op te letten!

bruidsmakeup

Bruidsmake- up en haarstyling

Ik bied u prachtige bruidsmake- up en haarstyling .Als goed getrainde professionele muah tover ik u om in de mooiste versie van u, geheel naar uw wensen, Au naturel of avant garde. Een proefmakeup of proefhaarstyling zitten in ieder pakket en is ook nodig om mij in te kunnen stellen op uw persoonlijke wensen. Een proefmake-up vind altijd plaats in mijn studio. Op de dag zelf kunt u dan kiezen uit diverse pakketten en kom ik aan huis of tot in de zaal. Alleen make-up of ook haarstyling, alleen services in de ochtend of een extra terug kom moment in de avond. Alleen de bruid of ook de moeder en de schoonmoeder mooi in de makeup. We stemmen het geheel af op uw wensen en budget. Ik werk voornamelijk met de topproducten van Guerlain aangezien ik lid ben van het Guerlain make-up art team België.

Kijk voor meer informatie bij tarieven.

Vraag een offerte aan
suikerspin

Trouwstylisten

Wij bieden een uniek pakket waarbij een team van professionals,een MUAH en een top fotograaf/ videograaf de hele dag met u mee reizen om ervoor te zorgen dat de styling tip-top in orde blijft voor ieder moment en elke foto. We hebben vlekkenverwijderaar bij, we letten op het wel of niet dragen van de ringen, we leggen de jurk goed en werken haar of make-up bij, noem maar op. Wij vertrekken pas na de eerste dans. Ons doel is u in de watten leggen en er voor zorgen dat er niets mis kan lopen in samewerking met de ceremoniemeester.

Meer animatie gewenst?

Wij zorgen voor een team professionals op het gebied van animeren indien gewenst. Grimeurs, haarartiesten, tattooartiesten, suikerspin, workshopjes, ballondraaiers, dragqueens, vuurshows, goochelaars, wij kennen de créme de la créme op ieder gebied en brengen ze graag mee naar uw feest. Commissieloon: 15% van de offerte.