Ons talent: bodyart

Als artiest werk ik graag op de huid. Het heeft iets speciaals dat je kunstwerk leeft, beweegt en ademt. Je kunt het niet tijdelijk in de hoek zetten, je moet doorgaan en afmaken waar je aan begonnen bent. Dat geeft dat op de huid werken een unieke uitdaging is.

bellypaint

Bellypaint

Ben jij zwanger en wil je dit op unieke wijze vastleggen? Of zoek je een leuk idee voor een geboortekaartje? Wat dacht je van een bellypaint. Persoonlijk en op maat gemaakt. Hoe groter de uitdaging hoe liever. Wij komen op babyshowers in een omtrek van 40 kilometer om Hoogstraten, maar wil je de zwangere echt een plezier doen geef dan een waardebon cadeau. Want eerlijk is eerlijk, ons beste werk deden we goed voorbereid in de luxe omstandigheden van onze studio in Wortel waar het heerlijk vertoeven is. Daar kunnen we ook professionele foto's maken in de fotostudio. Dus wil je topwerk, kom naar de studio en geef ons een uitdaging!

Heeft u nog vragen, kijk dan eerst even bij FAQ, klik hier.

bodypaint op beursen

Bodypaint

Een levend stukje beursstand maakt bodypaint zo uniek. Een steeds veranderend en levend reclame media middel dat klanten naar uw stand laat terug komen, een uitgelezen moment om de klanten aan te spreken over uw product. Wat dacht u van al die gratis reclame door de "selfies" die genomen worden met het model. Een beter communicatiemiddel bestaat er niet. Onze modellen kunnen ingezet worden als hostess, als flyerverdeler of u kunt ze laten verdwijnen in uw stand. Dit laatste is het zogenaamde camouflagepainten, een bodypaintstijl die uw klanten zal verrassen. Borstbedekking is geen probleem.

Heeft u nog vragen, kijk dan eerst even bij FAQ, klik hier.

bruidsmakeup

Bruidsmakeup en haarstyling

Ook bij uw mooiste dag staan wij voor u klaar. Makeup en haarstyling in een hand geeft rust op een zenuwslopende ochtend. Ontspan en wij maken u de mooiste bruid. Bent u geen makeup gewend dan maken wij u zo op dat uw sterke kanten worden benadrukt, uw ogen stralen, maar u toch uw zelf blijft.

Fantasie makeup, feest make up, avond make up

Heeft u een Avondje uit, Leuk feest, halloweenfeestje, gaat u carnavallen of wilt u opgedist naar een festival of concert. Wij staan voor u klaar om u helemaal om te toveren.

Op locatie: Wij hanteren hiervoor ons minimale uurtarief van 80 euro, maar dat staat voor twee uur. In die twee uur kunnen wij minstens 4 mensen omtoveren, dus deel de kosten gerust met een groep. Special FX en reiskosten zijn niet inbegrepen!

In onze studio rekenen wij 20 euro per persoon voor een half uur, special FX niet inbegrepen